MG cars

Leter du etter overhalingsmuligheter for MG-deler? Bruk filtrene for å finne riktig del. Finner du ikke det du leter etter, ta kontakt med vår kundeservice

MG
Modell
Del ikke funnet?
Be om et tilbud nedenfor.
Eller ring oss 21 08 16 82
Be om tilbud
Det er ikke funnet noen resultater på ditt søk
2 Resultater 1 Side
Bosch 5.7
Bosch 5.7

ABS styreenheter

For å se priser, må du registere deg

Bosch 5.4
Bosch 5.4

ABS styreenheter

For å se priser, må du registere deg

MG

Det britiske MG, Morris Garages, ble grunnlagt i 1924 av William Morris. MG fokuserte først på løpsbiler, som fremhevet seg med god kvalitet og lave priser. Kvalitetsnivået sank dessverre betraktelig og det gode navne MG hadde bygget opp, forsvant som dugg for solen. 

For å holde merket levernde, ble det på 80-tallet levert MG-versjoner av Austin-modeller. Senere tok BMW over og MG RV8 ble presentert. I Europa ble den ingen succes, men etter at den ble vist fram på bilutstillingen i Tokyo var japanerne solgt. Hele 1500 av de 2000 produserte RV8 havnet i Japan. 
Etter at MG ble videresolgt av BMW i 2000, gikk det utforbakke og 2005 var konkursen uungåelig etter at moderselskapet Rover kom i vanskeligheter. I 2006 kjøpte SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation) opp rettighetene til navnet. I våre dager er MG gjenoppstått som elektrisk bil og den blir også markedsført i Europa.

Vi kan overhale deler til diverse MG-modeller: 

  • MG TF
  • MG ZR
  • MG ZS
  • MG ZT