Om oss

ACtronics tilbyr gjennom overhaling en rimelig løsning for elektroniske komponenter og slik blir bilholdet betalbart for alle. Ved bruk av overhaling reduserer man unødvendig bruk av nye deler.

På et loft i 2004 begynte ACtronics med spørsmålet om man kunne forlenge levetiden til elektroniske komponenter. Ganske raskt viste det seg at ACtronics hadde funnet en nisje i markedet og langsomt steg etterspørselen fra bilbransjen om overhaling av elektroniske komponenter. I årene som har gått har ACtronics utvidet sin kunnskap og har imidlertid 15 års erfaring innen kvalitetsoverhalinger av elektroniske bilkomponenter. ACtronics har vokst til en internasjonal bedrift med kunder over hele Europa!

ACtronics Establishment

Bærekraftige løsninger med høy kvalitet

Ved vårt hovedkontor i Almelo i Nederland jobber daglig mer en 120 ansatte met å teste og ovehale styre-, bremse- og transmisjonssystemer, samt instrumentpaneler og gasspjeldhus. Målet er å levere et overhalt produkt med lengre levetid og bedre kvalitet enn det originale produktet. Derfor gir vi to års garanti på overhalingen.

ACtronics leverer de beste overhalte elektroniske komponentene i mobilitetsbransjen

Gjennom muligheten til å gi defekte produkter et nytt liv, bidrar vi til en bærekraftig og sirkulær økonomi. I en virkelighet hvor det er stadig mer etterspørsel etter bærekraftige løsninger både fra konsumenter og gjennom lovgivning og regelverk. ACtronics tilbyr med overhaling en løsning for gjenbruk av defekte elektroniske komponenter innen bilbransjen.

Innovasjon er vår styrke

Avdelingene Research & Development og Overhaling er ansvarlige for utviklingen og fokusererpå høyverdige overhalinger. I dette ligger også utfordringen om å hele tiden være foran med innovasjon og utvikling når det kommer til løsninger for overhaling og for å kunne garantere god kvalitet. ACtronics har tilgang på avansert utstyr og apparater som i mange tilfeller er selvutviklet for å kunne utføre kvalitativt gode overhalinger. Ikke er bare selve overhalingen viktig for oss, men der hvor det er mulig gjennomfører vi strukturelle forbedringer. Resultatet er høy kvalitet og forlenget levetid. Vi arbeider etter følgende kjerneverdier:

  • De beste overhalte elektroniske komponenter
  • Meget godt pris/kvalitet-forhold
  • To års garanti
  • Personlig service og råd på ditt eget språk
  • Utelukkende for forhandlere og autoriserte verksteder
  • Gjennomføring av en overhaling innen 48 timer

Overhalingsprosessen består av forskjellig trinn som begynner med en «entrytest» og ender med en sluttest, før produktet blir sendt tilbake. Om det i løpet av entrytesten viser seg at produktet har svake eller sårbare komponenter blir dette forebyggende skiftet ut under overhalingsprosessen. Det gjør vi for å sikre kvaltiteten og for å kunne garantere lengre levetid sammenlignet med et nytt produkt.

Ser du etter en mulighet for overhaling?

Ønsker du en overhaling av ABS- eller ECU-enheter eller kanskje av instrumetpaneler eller gasspjeldhus? Ved å registere seg på vår hjemmeside har verksteder og forandlere muligheten til å sende inn et overhalingsoppdrag til oss. Se også vår instruksjonsvideo som steg for steg forklarer hvordan man lager et slikt oppdrag.

Vil du vite mer om de løsninger innen overhaling som ACtronics kan tilby din organisasjon? Vil du overhale et produkt som ikke finnes på vår hjemmeside eller har du andre spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss via info@actronics.no eller på tlf. 21 08 16 82