Aktuatorer

Problemer med turbotrykk i motoren? Da kan det være problemer med aktuatoren. En aktuator består av to typer komponenter: en mekanikk og elektronikkdel som kan forårsake defekter. Actronics tilbyr muligheten til å ha en turboaktuator renovert i stedet for å reparere den.

Produkter

Vennligst registrer deg for å se prisinformasjon.

Hva er en aktuatorTurbo Actuator

En aktuator styrer kontrollen av turboaktuator i motoren. Uten noen form for trykkregulering vil turboen fortsette å blåse luft i motoren uten luft. Aktuatoren sikrer turbotrykket er tilpasset forholdene, slik at turbo og motor kan fungere optimalt.

Vanligste defekter i aktuator

En defekt aktuator forårsaker vanligvis ikke motorskade, men det reduserer kraften. Det kan være at Turboen svikter delvis eller i sin helhet, eller at kjøretøyet ikke har kraft. Aktuatoren består av en rekke komponenter som kan bli defekt slik som elektrisk motor, plastormhjul og kretskort, disse komponentene har forskjellige svakheter. Hvis disse komponentene blir defekt, da kan Actronics erstatte disse.

Ha aktuatoren testet og renovert

Den egenutviklede testoppsettet for Actronics gir mulighet til å simulere og teste aktuatoren. Det kontrolleres ikke bare om aktuatoren går jevnt, men også om elektronikken fungerer optimalt. Ved slutten av renoveringsprosessen er det gjort en omfattende slutt-test for å sikre at det renoverte produktet fungerer like bra som en original.

Ha aktuator bli renovert av Actronics?

Vil du ha en defekte aktuator bli renovert? Via vår hjemmeside kan du raskt og enkelt sende inn en renoverings forespørsel. Actronics har et omfattende utvalg av aktuator-moduler fra kjente merker og modeller som: Hella Turbo Actuator (Garrett turbo).

Vi du ha en produkt renovert som ikke er funnet på nettsiden? Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere mulighetene.