Bosch 5.7 ABS styreenheter

Vanligste problemer

  • Diverse feilmeldinger om hjulsensor
  • Diverse feilmeldinger om trykksensor
  • Funksjonsfeil - Pumpemotor (BMW)
  • Ingen kommunikasjon med ABS styreenheten

Hvordan vi jobber

Vi overhaler den delen du har sendt. Prisene er eksklusive fraktkostnader og mva. Våre priser er kun for verksteder og forhandlere og ikke for private.

Ekspert på overhaling
15+ års erfaring
24 måneder garanti
Komplett kvalitativ alternativ
Teknisk support
Gunstig pris

Kundevurdering

Dette sier andre om oss

Bosch 5.7 Reparasjon

Bosch 5.7 er en av de mest kjente og populære ABS-enhetene som noensinne er laget. Symptomene som oppstår ved Bosch 5.7 er forskjellige  og varierer fra bilmerke. Stor del av Bosch 5.7 feilene kan knyttes til feil på hjulføler, pumpemotorproblemer og kommunikasjon med ABS-ECU.

Renovering av ABS-pumpe og andre komponenter

ABS-styreenhet består av tre komponenter pumpemotoren, HCU ( Hydraulisk styringsenhet) og ECU (elektronisk styringsenhet). Disse tre komponentene sikrer at ABS-enheten kan fungere optimalt. Ønsker du bare å ha ABS-pumpen eller andre komponenter, slik som ECU, renovert?  
Actronics aksepterer bare hele ABS-enheter, fordi personlig erfaring viser at andre komponenter også kan bli defekte.

Mulige defekter og feilkoder Bosch 5.7

Det er relativt mange problemer med hjulsensorene og kommunikasjon med ABS-enheten. Men andre klager forekommer også, som kan være forskjellige per merke og modell. For eksempel kan eksterne faktorer forårsake symptomer som: Væskelekkasje og problemer med hjulsensorene, som ofte ikke synes være defekte. Monteringen av ABS-enheten ser ut til å være et problem på grunn av vibrasjoner og temperaturendringer. 
Det er to komponenter på Bosch 5.7 som kan svikte, komponenter på kretskortet og pumpemotoren kan bli defekt. Problemer med pumpemotoren skyldes ofte en fastsittende ABS-pumpe, og på grunn av dette kan det oppstå andre feil på blant annet kretskortet.

I noen tilfeller er ABS-enheten ikke defekt, men det er problemer med ECU-kontaktstykket. Det er derfor lurt å teste andre komponenter, før delen blir sendt til oss. 

Bosch 5.7 kan generere følgende feilkoder: 

  • Diverse feil på hjulsensorer:

  • Ingen kommunikasjon med ABS mulig;

Vil du vite mer om teknikken, defektene og renoveringsprosessen? Les gjerne Bosch 5,7 kunnskapsartikkelen.

La ABS enhet bli renovert av Actronics?

Vil du ha en Bosch 5.7 eller en annen ABS-styreenhet bli renovert? Via vår hjemmeside kan du raskt og enkelt sende inn en renoverings forespørsel. Actronics har en omfattende  utvalg av ABS enheter fra kjente merker og modeller som:  ATE MK60 hydraulikk og ATE MK70.
Vi du ha en produkt renovert som ikke er funnet på nettsiden? Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere mulighetene.

OEM-nummer