DSG 7 DQ200 (0AM)

For å se priser, må du registere deg

DSG 7 DQ200 (0AM) - Reparasjon av TCU’er

Vanligste problemer

  • Kortslutning i girkasse styreenhet og / eller sikring har gått.
  • Fullstendig elektronisk svikt i girkassen
  • 005636/P1604 - Internal Control Module: Output Driver IC Error
  • 16946/P0562/001378 - System Voltage too low
  • Internal leak: P17BF - Hydraulic pump system overload protection
  • P189C/006300 - Function Restriction due to Insufficient Pressure Build-Up

Er ikke klagen din oppført? Vennligst kontakt vår kundeservice

website.custom_page.product.how_we_work.title_stock

website.custom_page.product.how_we_work.message_stock

Hvordan vi jobber

Vi overhaler den delen du har sendt. Prisene er eksklusive fraktkostnader og mva. Våre priser er kun for verksteder og forhandlere og ikke for private.

DSG 7 DQ200 (0AM) reparasjon

DSG står for "Direkt Schalt Getriebe" eller "Direct Shift Gear". 7 for antall gir, bokstavene DQ for tverrgående plassering av girkassen og 200 for det nominelle dreiemomentet. Kontrollenheten til denne DSG-overføringen kalles "Mekatronisk". Det er derfor også en selvskiftende manuell girkasse. 0AM er en 7-trinns versjon med en tverrgående girkasse med et nominelt dreiemoment på 200 Nm, utstyrt med en tørrplatekobling. 0AM brukes i forskjellige små og mellomstore biler i VAG-gruppen: VW Golf IV, VW Polo og Audi A3.

Føreren kan merke feil med DSG-girkassen når girskiftindikatoren i dashbordet blinker, DSG-girkassen ikke lenger skifter og bilen støter når den kjører bort. Dessuten kan DSG spre en brent lukt i og rundt bilen.

Vanlige feil og feilkoder

Vanlige feil inkluderer kortslutning i girkassens kontrollenhet og/eller en sikring som har gått, fullstendig elektronisk svikt i girkassen og intern lekkasje i hydraulikkblokken. Ulike feilkoder kan også forekomme på andre kontrollenheter i bilen.

Teknikere kan observere feil under en prøvekjøring eller under en verkstedinspeksjon av kjøretøyet. Hvis en kortslutning er tilstede i TCU ("Mekatronisk"), observeres en brent lukt og kommunikasjon med enheten er ikke lenger mulig.

Problemene og manglene skyldes ofte ledende avleiringer i girkasseoljen. Dette fører til kortslutning og en sikring som har gått av "Mekatronisk". Sprekker i den hydrauliske blokken rundt trykkakkumulatoren kan også være til stede. Dette skyldes akkumulatorens store masse i forhold til enheten.

Reproduksjonsprosessen

Før en TCU eller annen komponent sendes inn, er det viktig å foreta en riktig diagnose. Dette vil muliggjøre en skikkelig og rask reproduksjon for å utbedre feilen.

Reparere en TCU DSG 7 eller andre deler?

Ønsker du å reprodusere en defekt DSG 7 eller andre TCU-enheter? Hvis du mener at TCU-en din er feil, må du fylle ut et bestillingsskjema for reproduksjon. Vær oppmerksom på eventuelle tilleggselementer som kan være nødvendige for at vi skal kunne teste enheten.

Ønsker du å reprodusere et produkt som ikke er oppført på nettstedet vårt? Kontakt oss for å se om hvilke løsninger vi kan tilby.

Kundevurderinger