Renault - Pierburg / Aisam (8712)

For å se priser, må du registere deg

Renault - Pierburg / Aisam (8712) - Reparasjon av Spjeldhus

Vanligste problemer

  • DF079 - Motorised throttle unit control
  • P0638 - Throttle Actuator Control Range Performance Bank 1

Er ikke klagen din oppført? Vennligst kontakt vår kundeservice

website.custom_page.product.how_we_work.title_stock

website.custom_page.product.how_we_work.message_stock

Hvordan vi jobber

Vi overhaler den delen du har sendt. Prisene er eksklusive fraktkostnader og mva. Våre priser er kun for verksteder og forhandlere og ikke for private.

Reparasjon av defekt gasspjeldhus Renault Twingo og Clio

Da Renault var på let etter et passende gasspjeldhus til 1.2 liter 8 ventiler-motorene, banket de på døren til underleverandøren Pierburg og Aisam. De utviklet et gasspjeldhus som fikk typenummeret 8712. Aisam har tilegnet seg noe av sin ekspertise takket være utvilkling av gasspjeldhus for Toyota. Pierburg er likevel de mest kjente av de to. De har utviklet gasspjeldhus for for eksempel Volkswagen, Opel, BMW og Mitsubishi.

Et av de vanligste problemene med gasspjeldhus er forurensning. Spjeldhuset regulerer drivstoff/luftforholdet. Man kan lett forestille seg at i løpet av en viss tid vil interne forurensingeer oppstå, hvorpå spjeldet begynner å bevege seg tregt. Dermed vil drivstoff/luftblandingen komme ut av balanse slik at motoren fusker eller mister kraft. Det som følger er mange feilmeldinger og en motor som ikke lenger kan yte sitt maksimale. Når det gjelder gasspjeldhus til Renault/Dacia er de ofte to feilkoder som særlig framkommer.

  • DF079 - Motorisert regulering av gasspjeld
  • P0638 - Regulering gasspjeld sylinderrad 1 (J338), usannsynlig signal

Leser man ut en av disse to feilkoden på en Renault med 1.2 liter 8-ventilers motor eller er den blitt kraftløs? Det er sjansen stor for at dette probleme har oppstått som følge av et defekt gasspjeldhus. ACTRONICS har utviklet en renoveringsløsning for dette. Komponenten blir grundig rengjort og alle slitedeler skiftet ut. Derfor er vi sikre på at den er så god som ny og kan gi to års garanti. Oppe på siden kan du starte et renoveringsoppdrag. Etter at vi har mottatt delen, vil den sendes tilbake i løpet av to arbeidsdager. Har du spørsmål, kan du rette dem til våre produktspesialistert. Også for etterfølgeren type 1233, som også kommer fra Pierburg-Aisam, har ACTRONICS utviklet en renoveringsløsning!

Kundevurderinger