Privatkunder

ACtronics BV leverer bare business til business (B2B). At vi bare samarbeider med verksteder og forhandlere har sin grunn: For de fleste produktene som vi overhaler er det nødvendig med fagkunnskap og spesifikt diagnoseutstyr. Det å stille riktig diagnose og å reparere feil på en kyndig måte er etter vår mening en jobb for spesialister.

To års garanti

Vi tilbyr to års garanti på våre overhalinger. Denne garantien gir vi bare hvis vi er sikre på at komponenten etter overhaling monteres og eventuelt kalibreres ifølge fabrikantens forskrifter. Vi kan og bør ikke forvente at en privatperson kan utføre dette.

Interessen for overhaling er positiv!

Dette valget betyr ikke at vi opplever interessen fra privatpersoner som negativ. Tvert i mot, vi synes det er bra at også privatpersoner seriøst vurderer våre tjenester. En privatperson som velger overhaling, velger kvalitet, miljøbesparing og prisbevissthet. Det kan vi bare applaudere!

Hvordan kan jeg få overhalt et produkt?

Skulle du som privatperson vurdere en overhaling, forsøk da å ordne dette via ditt verksted. Beslutter verkstedet ditt at de bare vil selge deg nye eller brukte deler? Ta da kontakt med vårt kundebehandlingssenter eller bruk kontaktskjemaet. Vi kan da hjelpe til med å finne et verksted eller forhandler i nærheten som gjerne bruker våre tjenester.