Thijs Jasink mottok nylig prisen for “Best Reman Ambassador 2018”

Thijs Jasink mottok nylig prisen for “Best Reman Ambassador 2018” under årets presentasjon av “Remanufacturer of the Year”-priser. Denne prisutdelingen arrangeres hvert år av ReMaTec, og utdelingen fant sted på årets Automechanika-messe i Frankfurt. Dette er en stor ære innen gjenvinningsbransjen, da det er en internasjonal anerkjennelse for personer som er svært forpliktet til å fremme gjenvinning.

TRO PÅ OG LIDENSKAP FOR GJENVINNINGSKONSEPTET

Thijs har vært en del av ACtronics siden starten, og har jobbet seg opp i organisasjonen til General Manager UK. I de siste årene har Thijs skapt seg et navn i bilindustrien. Dette har han oppnådd på grunn av sin lidenskap for gjenvinning og den (miljømessige) innvirkning dette har over hele verden. Han benytter enhver mulighet til å gjøre folk oppmerksomme på potensialene for gjenbruk av (elektroniske) komponenter og fordelene som følger med dette. Thijs og hans team tror på gjenvinning og arbeider kontinuerlig for bedre kvalitet på renoverte elektroniske komponenter. Thijs deler ikke bare sin lidenskap innen ACtronics, men har også holdt ulike forelesninger og seminarer til andre organisasjoner som ReMaTec, Automechanika Birmingham og Automechanika Frankfurt.

OG DEN BESTE AMBASSADØREN ER ...

Det er ikke nødvendig å holde en offisiell stilling i gjenvinningsbransjen for å vinne denne prisen. Juryen mener at prisen kan gis til personer som med lidenskap og dedikasjon forplikter seg til gjenvinning, og som på en positiv måte deler dette med omverdenen. For å bli nominert til "Best Reman Ambassador 2018", må det utvises utmerkethet innen følgende: sosial innvirkning, gjenvinningssektorens drift og vitenskapelig lederskap. Den sosiale faktoren var ifølge juryen en av de viktigste faktorene for vinneren Thijs Jasink. Juryen sa følgende om nominasjonen til Thijs: "Å ha mange mennesker som Thijs vil gjøre en forskjell for næringen".