Mercedes feilkoder P1856 og P240C: Betydning og løsning

Feilkoden P1856 i en Mercedes som står for "Selector Lever Position Detection Failed", forekommer i modeller med automatgir. Denne feilkoden blir i mange tilfeller lest ut sammen med P240C - "The CAN signal for the selector lever position from component N15/5 (electronic selector lever module control module) is implausible".

I hvilke Mercedes modeller leses denne koden ofte ut?

Symptomer ved feilkodene P1856 og P240C

Feilkodene P1856 og P240C forårsaker problemer ved valg av gir. Dette resulterer i en feilaktig gjengivelse på dashbordet eller at girvelgerens posisjon ikke blir registert. Vanlige symptomer er at det er problemer med å legge in revers (R) eller at det er vanskelig å sette bilen i park (P), at girskifte går svært tungt eller ikke i det hele tatt og til slutt: At den låser seg i ett av girene.

Løsningen på disse Mercedes-Benz feilkodene

ACTRONICS tilbyr en renoveringsløsning på denne defekten i girvelgeren. Via vår hjemmesiden kan du velge "Gear Selector" for det spesifikke kjøretøyet, fylle inn dine opplysninger og sende inn et renoveringsoppdrag. Våre spesialister inspiserer og renoverer delen, hvor defekte komponenter blir skiftet ut med forbedrede versjoner. Etter en grundig sluttest blir delen returnert innen to arbeidsdager etter ankomst, inklusiv to års garanti og bekymringsfri kjøreopplevelse.

Ta kontakt med oss

Har du flere spørsmål eller trenger du mer informasjon? Ta kontakt med oss og vi hjelper deg gjerne!