Løsning på Ford feilkode U3000 - Control Module | Ford ABS renovering av ACTRONICS

Har du å gjøre med U3000-feilkoden på en modell fra Ford? Hos ACTRONICS forstår vi kompleksiteten av denne funksjonsfeilen og tilbyr derfor en en effektiv renoveringsløsning på ATE MK-100 ABS-modulen som ofte er årsaken til denne feilmeldingen.

Hva betyr denne feilkoden?

OBD II Diagnostic Troubel Code (DTC) U3000 angir en funksjonsfeil i en styreenhet som kan forekomme i forskjellige Ford-modeller.

I hvilke biler forekommer feilkode U3000?

Feilkoden og de tilhørende problemene slik som beskrevet kan leses ut fra forskjellige Ford-modeller introdusert i 2015 og senere. I dette modellåret ble ATE MK100 ABS-modulen tatt i bruk. I de følgende modellene ser vi som oftest denne feilmeldingen dukke opp: Ford C-Max, Ford Edge, Ford Fiesta og Ford Focus.

Symptomer Ford DTC U3000

U3000 feilkoden blir ofte konstatert ved at forskjellige kontrollamper tennes, som ABS-lampa, lampa for bremsesystem og antispinnsystemet (TCS). På modeller som er utstyrt med bakkestartassistent (Hill Start Assist), vil også denne lampa begynne å lyse.

Vårt råd i samband med U3000

Som oftest blir denne funksjonsfeilen forårsaket av interne problemer i ATE MK100 ABS-enheten med ESP funksjon og 46-pins kontakt. ACTRONICS tilbyr en rask og effektiv renoveringsløsning på dette problemet. Logg inn eller lag ganske enkelt en konto via vår hjemmeside, fyll inn et renoveringsoppdrag og send inn ABS-enheten til oss. Etter at delen er ankommet, gjør vi vårt ytterste for å returnere den innen to arbeidsdager. Siden vi renoverer den originalmonterte delen, er innlæring ikke nødvendig. Med 2 års garanti og betydelige kostnadsbesparelser (opptil 80%!) sammenlignet med ny del, stimulerer vi bærekraftig gjenbruk. Har du som verksted spørsmål rundt feilkoden U3000, kan du alltid ta kontakt med våre produktspesialister.