Løsning på BMW-feilkoder 5DF0 og 5DF1: DSC/ABS feil

ATE MK61 BMW - ABS styreenheter
ATE MK61 BMW

ABS styreenheter

For å se priser, må du registere deg

Feilkodene 5DF0 og 5DF1 er spesifikk på forskjellige modeller fra BMW og har beskrivelsen "Hydraulic Unit Pump Motor (Connctor Faulty)". De viser til problemer med den hydrauliske blokka og/eller pumpmemotoren til ABS/DSC-systemet. Ofte dukker de opp på BMW-modeller med en ATE MK61 ABS-enhet som har hele fem trykksensorer i stedet for bare én.

Hos hvilke BMW-modeller kan denne feilkdden forekomme?

Disse feilkodene kan også forekomme på forskjellige motorsykler fra BMW: F650 S, F800 S, K1200-serie, K1300-serie, K1600-serie og R1200GS.

Symptomer ved feilkode 5D01 og 5DF1

Kontrollampene for ABS, DSC og/eller parkeringsbrems vil tennes i dashbordet.

Årsak og løsning på disse feilkodene

Kontroller først om det er en dårlig forbindelse i ledningen til jord, særlig på modellene E90/E91. Bytt denne ledningen om det viser seg å være nødvendig. Om det ikke løser problemet, er ABS/DSC-systemet trolig defekt. ACTRONICS tilbyr en renoveringsløsning for disse feilkodene, hvor ABS-enheten med pumpemotor, hydraulisk blokk og styreenhet blir testet grundig og renovert. Lag et renoveringsoppdrag online og send delen til ACTRONICS. Vi vil gjenopprette delens funksjon innen to dager etter ankomst og du vil alltid kunne følge prosessen steg for steg. Fordi du lar den originale delen renoveres av oss, vil innlæring og/eller omprogrammering ikke være nødvendig og du profiterer alltid av 2 års garanti. Spørsmål? Våre produktspesialister står til tjeneste.

Har ditt verksted en BMW inne med feilkodene 5DF0 og 5DF1? Ta med en gang kontakt med oss for en hurtig løsning, eller begynn ditt renoveringsoppdrag her!