Feilkode C123EF0 på Audi A4

Bosch 9.0 ESP
Bosch 9.0 ESP

ABS styreenheter

For å se priser, må du registere deg

Når parkeringsbremslampa tennes og denne feilkoden dukker opp samtidig på Audi A4 (8W/B9) som har vært i produksjon siden 2015, vil årsaken ligge i en feil på undertrykkssensoren til bremskraftforsterken.

Så fort denne feilen er registert, bruker ABS-systemet en trykkakkumulator for å hjelpe til med bremsekraftforsterkingen. Så fort dette akkumulerte trykket er borte etter at bremsene er blitt aktivert flere ganger etter hverandre, kan ABS-systemet ikke lenger lagre nok trykk. Her er det det monterte Bosch 9 ABS-systemet som er synderen.

Viktig å vite: Kjører man for lenge med dette problemet, kan bremsepedalfunksjonen forsvinne og man har i praksis ingen bremser!

Vårt råd når denne koden er aktivert

Bosch 9 er en videreutvikling av Bosch 8. Softwaren er bygget opp modulært og for hver enkel tilpasning finnes de en annen variant. Bosch hevder at 9. generasjon er 30 % lettere enn sin forgjenger, den veier bare 1.1 kg. Til tross for denne betydelig lavere vekten, betyr ikke det at det spart på funksjonalitet. Tvert imot. Etter grundige undersøkelser hos vår R&D-avdeling, hvor blant annet "reverse engineering" er tilpasset, kan vi tilby en renoveringsløsning på problemet med feilkode C123EF0. Det betyr at man ikke bare slipper ergrelsen med å programmere inn en annen eller ny enhet, man at man også sparer betydelige beløp! En overhaling av Bosch 9 ESP koster bare en brøkdel av prisen for en ny.

Skulle du altså ha en en Audi A4 med dette problemet, se da på vår produktside hvor du også kan skape et renoveringsoppdrag. Har du spørsmål, da hjelper vi gjerne.