Audi Q7 e-tron, feilkode P33E100 - Ladekontakt A elektrisk funksjonfeil: Betydning og løsning

OBC Battery Charger (VAG)  - OBC
OBC Battery Charger (VAG)

OBC

For å se priser, må du registere deg

Hva betyr denne Audi feilkoden?

Feilkode P33E100 vil man kunne finne på Audi Q7 e-tron Plug-in-Hybrid som er i produksjon fra 2015. Denne koden viser til et problem mellom ladekabel og ombordladeren som konverterer vekselstrøm fra nettverket om til likestrøm for batteripakka.

Symptomer ved feilkode P33E100

Etter lading vil bilen ikke starte opp. Til tross for at ladekabelen er frakoblet, kommer det en melding eller tennes en kontrollampe i dashbordet som angir at ladekabelen fortsatt er tilkoblet. Ved oppstart dagen etter, kan det være at denne feilmeldingen er forsvunnet. Men ved påfølgende lading kommer denne feilmeldingen tilbake.

Årsaken til dette Audi Q7 problemet

Den oppståtte funksjonfeilen blir som regel forårsaket av en defekt i ombordladeren - OnBoard Charger. De originale delenumrene til disse ombordladerne er som oftest 5QE 915 681 AA eller 5QE 915 681 G.

Løsningen på feilkode P33E100 er renovering

La en spesialist utføre den nødvendige diagnostiseringen for å få bekreftet at det faktisk er ombordladeren som er blitt defekt. På grunn av de høye spenningene er det uten tvil en oppgave for sertifiserte teknikere. Som ledende innen kunnskap på bilelektronikk og innovatør i bransjen, er ACTRONICS spesielt stolte av og være den første renoveringsbedriften som kan tilby en løsning til denne komplekse elektronikken. Start enkelt et renoveringsoppdrag på vår hjemmeside, pakk delen inn i følge instruksjonene og send den til oss. Våre ingeniører og teknikere vil fagmessig og grundig teste og inspisere komponenten før renovering utføres. Herved drar du nytte av de fordelene du er vant til fra oss. Naturligvis får du også på denne komponenten 2 års garanti og sparer du store beløp sammenligent med å erstatte delen med en fabrikksny. Har du spørsmål i forbindelse med denne tjenesten, ta da gjerne kontakt med oss.