ACtronics går inn i et samarbeid med DiagnoseDan TSB

ACtronics er den nyeste kunnskapspartneren til DiagnoseDan TSB, eller DDTSB som de også er kjent som. Med dette blir ACtronics eksklusiv leverandør av diagnostisk informasjon innen bilelektronikk!

God start

Mannen bak DiagnoseDan TSB, Danny Versluis, er godt fornøyd med samarbeidet. "Med ACtronics har vi kanskje den mest kunnskapsrike samarbeidspartneren innen bilelektronikk på vårt lag. At vi i et så tidlig stadium så mange gode reaksjoner fra bilbransjen og kan tilføre ACtronics i vårt partnernettverk, ser vi på som veldig positivt."

Med dette sikter Versluis til at etter bare noen måneders aktivitet på YouTube, har DiagnoseDan meer en 120.000 abonnenter på denne plattformen. "En stund tilbake kom jeg i kontakt med Elektro Partner. De har vært aktive i Skandinavia i mange år og har hjulpet verksteder med tips og råd innen diagnose. Et titalls spesialister står til tjeneste for å hjelpe til med å løse problemer. Før gikk dette via telefonen, men med all kunnskap de har ble det etterhvert satt opp en online TSB. Imidlertid bruker omtrent halvparte av alle verksteder i Skandinavia deres tjeneseter og har et abonnement hos Elektro Partner via Autofrontal. For å kunne utvide denne tjenesten til resten av Europa, lette vi etter en partner som kunne støtte dem i prosessen. Etter at jeg selv hadde brukt TSB i mitt arbeid i verkstedet, var jeg solgt og kunne ikke vente med å starte opp. Ved hjelp av ekslusive videoer, selvstudiematerial og en spesialisert helpdesk, forandret vi programmet til dagen DiagnoseDan TSB. Dette er jeg da veldig stolt over!"

Etter en lang innkjøringsperiode ble plattformen DiagnoseDan TSB lansert sist desember. "I alt har det tatt mer enn et år og oversette all den kunnskapen Autofrontal har, ikke så merkelig når man tenker på at TSB gir svar på over 60.000 forskjellige problemer! Vi har nå vært online et knapt halvår, man har allered mottatt mange positive tilbakemeldinger fra verksteder som har kunnet løse komplekse problemer på en raskt måte. Hvilket er målet for vår aktivitet.", i følge en entusiastisk Versluis.

Renovering som løsning på et problem

Også Herco Louwerse, Product Manager hos ACtronics er godt fornøyd med samarbeidet. "I de siste årene har vi bygget opp en stor kunnskapsbase innen bilelektronikk og tilhørende produkter vi har i vårt sortiment. Denne kunnskapen er svært viktig for oss i vårt arbeid med å hjelpe våre kunder. Takket være dette vet vi hvilke feil som er de vanligste og i hvilken retning de peker. Slik kan vi tilby en passende renoveringsløsning og i noen tilfeller også gi råd om vi mistenker at feilen ikke sitter i komponenten, men ellers i bilen. Samarbeidet med DiagnoseDan TSB blir en forlengelse av dette. Brukere kan finne fram bilen, sammenligne feilbeskrivelse eller feilkode og på et øyeblikk finner man all relevant informasjon for å kunne behjelpe problemløsningen på en rask og enkel måte. ACtronics vil fra og med nå bidra med å dele egen kunnskap og informasjon om bileletronikk på denne plattformen. Hvis vi med sikkerhet kan si at renovering er løsningen på et aktuelt problem, kan man via DDTSB plattformen ved hjelp av et museklikk gå videre til ACtronics' hjemmeside. På den måten kan man fylle inn et overhalingsskjema med en gang og sende delen til oss. Det er da glimrende?"

Har du interesse for Diagnose Dan TSB?

Man kan abonnere på DiagnoseDan TSB for ca kr 3400,- eks. mva per år. Da får man full tilgang til plattformen og man har to gratis konsultasjoner via chat eller telefon via deres "hotline", skulle problemløsningen vise seg å ikke finne i databasen. Deretter vil du få hjelp til ditt problem fra A til Å for bare kr 200,- eks. mva.