ACtronics er stolte av å presentere vår nye nettside!

ACtronics er stolte av å presentere vår nye nettside! Vi har jobbet hardt bak kulissene for å forbedre nettsidens funksjonalitet og brukervennlighet. Det har blitt lagt til en rekke nye funksjoner for å gjøre det raskere og enklere å registrere og spore gjenvinning.

FORNYET FUNKSJON FOR PRODUKT SØK

Den nye søkefunksjonen er fremtredende på vår hjemmeside. Nå kan du raskt og enkelt søke etter et ønsket produkt ved å bruke søkefeltet eller valgalternativet. Du kan bruke OE-nummer, modell og typebetegnelse for å velge riktig produkt. Hvis produktet ikke er tilgjengelig, kan du bare registrere et "ukjent produkt" og vi vil gå gjennom forespørselen din.

SE ORDRESTATUS ONLINE

Vil du vite ordrestatusen din? Nå er det mulig å se statusen til din ordre på nettet. Dette kan gjøres i kontoen din eller ved å legge inn gjenvinningsordrenummeret og postnummeret. På denne måten vet du nøyaktig på hvilket stadium i gjenvinningsprosessen ordren din er.

KONTOFORVALTNING & FELLES BEDRIFTSKONTO

Nå kan du administrere kontoen din ved hjelp av enda flere muligheter. Gjennom oversiktssiden kan du administrere ulike komponenter. Dette betyr at produktets ordrestatus kan sees, personopplysninger kan endres og fakturaer kan vises.

BESTILL PRODUKTER VIA SMARTTELFON ELLER NETTBRETT

Nettsiden har også blitt oppdatert for brukere av smarttelefon eller nettbrett. Ved å gjøre den enda mer brukervennlig, er det nå lettere å sende inn en gjenvinningsordre. Alle de andre funksjonene er også tilgjengelige for smarttelefon og nettbrett.

FLERE NYE FUNKSJONER ER PÅ VEI

Selv med vår nye nettside på plass, vil ikke ACtronics slutte å komme med flere muligheter som skal implementeres i tiden som kommer. Vi vil holde deg informert om nye utviklinger gjennom nettsiden og sosiale media!