ABS feilkoder C2116 og C2200 (Chrysler/Dodge/Jeep): Betydning og løsning

ATE MK26 ESP - ABS styreenheter
ATE MK26 ESP

ABS styreenheter

For å se priser, må du registere deg

Oppdag betydningen og løsningene for de vanlige OBD-II feilkodene C2116 og C2200, som vanligvis sees på amerikanske merker som Chrysler, Dodge og Jeep. Disse feilkodene tyder på problemer i ABS/ESC/ESP-systemet og kan diagnostiseres både enkeltstående såvel som samlet.

I hvilke biler ser vi som oftest disse feilkodene?

Hva er symptomene?

Vanligvis oppdages problemene ved at både ABS og antispinnlampene begynner og lyse. Det er ikke uvanlig at disse lampene slukker under kjøring, men tennes igjen når bilen står stille.

Hva forårsaker feilkoden C2216 og C2200?

Hovedårsaken til disse feilkoden er som oftest en defekt ABS-enhet, nærmere bestemt typen ATE MK26.

Hvordan kan disse Chrysler/Dodge/Jeep-feilkodene løses?

Begynn med en grundig kontroll av ledningsnett, kontakter og sikringer. Hvis denne grunnleggende diagnosen ikke gir svar på hvorfor problemene har oppstått, er sjansen stor for at det dreier seg om en intern defekt i ATE MK26-modulen. Dette er en avgjørende del for å stoppe kjøretøyet på en sikker måte. ACTRONICS tilbyr en kostnadseffektiv og varig løsning på dette problemet. Lag enkelt et renoveringsoppdrag på hjemmesiden vår og send delen det gjelder til oss. Så fort den er tatt i mot, strever vi etter å ha den testet, renovert og returnert innen to arbeidsdager. Siden vi renoverer den originale ABS-enheten, er det ikke nødvendig å lære den inn på nytt. I tillegg drar du nytte av 2 års garanti på utført arbeid. For spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss!