Siemens VDO DME MSD80

For å se priser, må du registere deg

Siemens VDO DME MSD80 - Reparasjon av Motorstyreenhet (ECU)
Ved å velge å overhale denne delen sparer du 0,81 kg i råvarer.

Vanligste problemer

  • Ingen signal til dyse

Er ikke klagen din oppført? Vennligst kontakt vår kundeservice

Bestill fra lager og spar tid!

Enkelt og raskt: Bestill delen direkte fra lager. Det er pant på delen som du får tilbake så fort den defekte delen er mottatt og undersøkt av oss. Bestill før kl 1600 på arbeidsdager og du har delen innen kort tid hos deg.

Hvordan vi jobber

Vi overhaler den delen du har sendt. Prisene er eksklusive fraktkostnader og mva. Våre priser er kun for verksteder og forhandlere og ikke for private.

Siemens VDO DME MSD80: BMW ECU problemer og løsninger

Moderne BMW'er er kjent for sine avanserte elektroniske systemer. Siemens VDO DME MSD80 Engine Control Unit (ECU) spilte mellom 2004 og 2012 en avgjørende rolle i å optimalisere ytelse og effektivitet i mange av modellene som ble produsert på den tiden. Eiere av BMW 1-serie (E81, E82, E87 og E88), BMW 3-serie (E90, E91, E92 og E93), BMW 5-serie (E60 og E61), samt BMW 6-serie (E63 og E64) kan bli konfrontert med problemer som har sine årsaker i denne styreenheten, som for eksempel feilkodene 30BA og 30BB. Disse kodene angir problemer med feiltenning og styring av injektorer og vil kunne påvirke bilens ytelser.

Siemens VDO DME MSD80 ECU spiller en avgjørende rolle i reguleringen av forskjellige aspekter ved motorens ytelse. Feilkoder som for eksempel 30BA og 30BB kan oppstå som følge av problemer med styreenheten og er viktige for å kunne diagnostisere og løse disse problemene.

Siemens VDO DME MSD80 med kontrollproblemer på injektorene og feilkodene 30BA og 30BB

Når man har med feiltenninger, problemer med styring av injektorer og andre problemer med ECU å gjøre, kan en renovering av styreenheten være en av mulige løsninger. Så fort det er fastslått ved hjelp av profesjonell diagnostisering at ECU er defekt, er en renovering ikke bare en kostnadseffektiv løsning, men man beholder også originaldelen og de tilhørende data. Ved å velge renovering velger man et bærekraftig alternativ som i tillegg får bilen tilbake på veien raskt og effektivt.

ACTRONICS tilbyr renoveringen av høy kvalitet for BMW'er med Siemens VDO DME MSD80 styreenheter. Vårt team av erfarne teknikere har kunnskap om å finne og løse problemer med feiltenning, styring av injektorer og tilhørende feilkoder. Fagfolk har i årevis kunne stole på ACTRONICS' renoveringstjenester.

Kundevurderinger