Toyota Aygo 2005-2014

For å se priser, må du registere deg

Toyota Aygo 2005-2014 - Reparasjon av Instrumentpanel
Ved å velge å overhale denne delen sparer du 0,66 kg i råvarer.

Vanligste problemer

  • Kilometertelleren teller ikke
  • Hastighetsmåleren ute av funksjon
  • Belysning defekt
  • Problemer med blinklysene

Er ikke klagen din oppført? Vennligst kontakt vår kundeservice

Bestill fra lager og spar tid!

Enkelt og raskt: Bestill delen direkte fra lager. Det er pant på delen som du får tilbake så fort den defekte delen er mottatt og undersøkt av oss. Bestill før kl 1600 på arbeidsdager og du har delen innen kort tid hos deg.

Hvordan vi jobber

Vi overhaler den delen du har sendt. Prisene er eksklusive fraktkostnader og mva. Våre priser er kun for verksteder og forhandlere og ikke for private.

Toyota Aygo 2005-2014 instrumentpanel

Toyota Aygo er uten tivl en av de mest populære småbilene som er laget. Med Aygo lanserte Toyota en bil som gjorde dette pålitelige bilmerket tilgjengelig for enda fler. Ikke så merkelig at den den for tiden er svært populær som første bil for unge.

Og er Aygo da like pålitelig som vi er vant til fra Toyota? Aygo er jo helt lik Citroën C1 og Peugeot 107? Det er helt riktig, men bilen er godt skrudd sammen. Det eneste er instrumentpanelet, som vi også finner igjen hos Citroën C1 og Peugeot 107, som vi ofte mottar til renoeringe med en rekke forskjellige feil.

Først og fremst er det den hvite bakgrunnen med de ekstra store tallene som legges merke til. Speedometeret er det som oftest gir problemer og de vanligste oppgitte feilene er:

  • Speedmeter virker ikke
  • Km-stand blir ikke korrekt gjengitt
  • LED til blinklys og eller nærlys virker ikk
  • Svikt og ingen informasjon i instrumentet

Reparasjon av Toyota Aygo-instrument

Har du en Toyota Aygo stående i verkstedet med en av feilene oopgitt ovenfor? Da er det ingen grunn til å vente, men send det inn til ACTRONICS! Etter at du har opprettet en konto, kan du via hjemmesiden lage en ordre. Når delen er ankommet oss, begynner renoveringsprosessen. Vi anstrenger oss alltid for å utføre en renovering best mulig og gir derfor alltid 2 års garanti. ACTRONICS samarbeider utelukkende med bilbedrifter.

Kundevurderinger