Renault Captur 2013-2019

For å se priser, må du registere deg

Renault Captur 2013-2019 - Reparasjon av Instrumentpanel
Ved å velge å overhale denne delen sparer du 0,85 kg i råvarer.

Vanligste problemer

  • Feilfunksjon-Display
  • Drivstoffmåler defekt
  • En eller flere LED -lamper lyser svakt.

Er ikke klagen din oppført? Vennligst kontakt vår kundeservice

Bestill fra lager og spar tid!

Enkelt og raskt: Bestill delen direkte fra lager. Det er pant på delen som du får tilbake så fort den defekte delen er mottatt og undersøkt av oss. Bestill før kl 1600 på arbeidsdager og du har delen innen kort tid hos deg.

Hvordan vi jobber

Vi overhaler den delen du har sendt. Prisene er eksklusive fraktkostnader og mva. Våre priser er kun for verksteder og forhandlere og ikke for private.

Renovering av instrumentet i Renault Captur hos ACTRONICS

Opplever du problemer med instrumentpanelet i en Renault Captur (J87) produsert mellom 2013 og 2019? ACTRONICS tilbyr en pålitelig renoveringstjeneste rettet mot instrumentpanelet i Renault Captur for problemfri virkning Vanlige funkjsonsfeil er:

  • Defekt midtdisplay
  • Defekt tankmåler
  • Defekte LED-lamper

Akkurat dette kombiinstrumentet er montert i forskjellige varianter av Renault Captur, som 0.9 TCe, 1.3 TCe og 1.5 dCi-modellene. Vi snakker her om karosseriserien J87.

Renoveringsløsning for instrumentpanelet i Renault Captur

Hos ACTRONICS er bærekraft og gjenbruk i fokus. Ved å velge renovering stimulerer du ikke bare gjenbruk og den sirkulære økonomien, men profiterer også av betydelig kostnadsbesparelser sammenlignet med innkjøp av nye komponenter. I tillegg tilbyr vi sikkerhet. Vi er sikre på kvaliteten av våre renoveringer og tilbyr derfor 2 års garanti på utført arbeid. I tillegg er våre renoveringer "plug & play", hvilket betyr at delen ikke behøver å læres inn eller programmeres om når det monteres tilbake i bilen. Som bilverksted kan du på denne måten tilby en rimelig og varig løsning til dine kunder. Oppdag fordelene med renovering, slik at kundens bil igjen er funksjonell!

Bestille et renoveringsoppdrag for instrumentet til Renault Captur

Lag enkelt og greit en konto eller logg deg inn på vår hjemmeside og lag en renoveringsordre. Dra nytte av vår hurtige renoveringstjeneste, for stort sett returnerer vi den overhalte delen innen 48 timer etter at det er ankommet oss. NB! Vi samarbeider utelukkende med bilverksteder og -forhandlere. For mer informasjon eller hjelp, ta kontakt med oss via kontaktskjemaet på vår hjemmeside. Våre produktspesialister står til tjeneste!

Kundevurderinger