Nissan NV300 2016-2021

For å se priser, må du registere deg

Nissan NV300 2016-2021 - Reparasjon av Instrumentpanel
Ved å velge å overhale denne delen sparer du 1 kg i råvarer.

Vanligste problemer

  • Feilfunksjon-Display
  • Drivstoffmåler defekt
  • En eller flere LED -lamper lyser svakt.

Er ikke klagen din oppført? Vennligst kontakt vår kundeservice

Bestill fra lager og spar tid!

Enkelt og raskt: Bestill delen direkte fra lager. Det er pant på delen som du får tilbake så fort den defekte delen er mottatt og undersøkt av oss. Bestill før kl 1600 på arbeidsdager og du har delen innen kort tid hos deg.

Hvordan vi jobber

Vi overhaler den delen du har sendt. Prisene er eksklusive fraktkostnader og mva. Våre priser er kun for verksteder og forhandlere og ikke for private.

Renovering av instrumentpanelet til Nissan NV300 hos ACTRONICS

Opplever du problemer med instrumentpanelet i en Nissan NV300 produsert mellom 2016 jog 2021? ACTRONISC tilbyr en spesialisert renovering tilpasset instrumentet i Nissan NV300. Vanlige feil i dette instrumentet er:

  • Defekt midtdisplay
  • Defekt tankmåler
  • Svakt lys i en eller flere LED-lamper

Dette spesifikke instrumentet blir bruk i diverse modeller i Nissan NV300-serien, som for eksempel dieselvariantene med 1.6 dCI og 2.0 dCI motorer. Instrumentpanelet til denne bilen brukes i karosseritypen X82.

Renoveringsløsning for instrumentpanelet i Nissan NV300

Hos ACTRONICS er bærekraft og gjenbruk i fokus. Ved å velge renovering stimulerer du ikke bare gjenbruk og den sirkulære økonomien, men profiterer også av betydelig kostnadsbesparelser sammenlignet med innkjøp av nye komponenter. I tillegg tilbyr vi sikkerhet. Vi er sikre på kvaliteten av våre renoveringer og tilbyr derfor 2 års garanti på utført arbeid. I tillegg er våre renoveringer "plug & play", hvilket betyr at delen ikke behøver å læres inn eller programmeres om når det monteres tilbake i bilen. Som bilverksted kan du på denne måten tilby en rimelig og varig løsning til dine kunder. Oppdag fordelene med renovering, slik at kundens bil igjen er funkjsonell!

Bestille et renoveringsoppdrag for instrumentet til Nissan NV300

Lag enkelt og greit en konto eller logg deg inn på vår hjemmeside og lag en renoveringsordre. Dra nytte av vår hurtige renoveringstjeneste, for stort sett returnerer vi den overhalte delen innen 48 timer etter at det er ankommet oss. NB! Vi samarbeider utelukkende med bilverksteder og -forhandlere. For mer informasjon eller hjelp, ta kontakt med oss via kontaktskjemaet på vår hjemmeside. Våre produktspesialister står til tjeneste!

Kundevurderinger