Ford Kuga 2008-2012

For å se priser, må du registere deg

Ford Kuga 2008-2012 - Reparasjon av Instrumentpanel
Ved å velge å overhale denne delen sparer du 1 kg i råvarer.

Vanligste problemer

  • Diverse CAN - Bus feil
  • Analoge målere periodevis ute av funksjon
  • U1900 (CAN) communication bus data fault
  • Feilfunksjon-Display

Er ikke klagen din oppført? Vennligst kontakt vår kundeservice

Bestill fra lager og spar tid!

Enkelt og raskt: Bestill delen direkte fra lager. Det er pant på delen som du får tilbake så fort den defekte delen er mottatt og undersøkt av oss. Bestill før kl 1600 på arbeidsdager og du har delen innen kort tid hos deg.

Hvordan vi jobber

Vi overhaler den delen du har sendt. Prisene er eksklusive fraktkostnader og mva. Våre priser er kun for verksteder og forhandlere og ikke for private.

La oss reparere en Ford Kuga 2008-2012 instrumentpanel!

Dette instrumentpanelet finnes i Ford Kuga fra årene 2008 til 2012. Instrumentpanelene av denne typen kan ha flere mulige feil, som manglende evne til å starte bilen eller delvis eller fullstendig svikt/. Dette er ikke de eneste problemene som vil oppstå med denne typen paneler, du kan lese mer om det nedenfor!

Vanlige feil og feilkoder

Andre mulige feil som kan oppstå med dette instrumentpanelet er visere i f.eks. speedometeret som blir stående på "0", et display som ikke lenger vil fungere, eller retningsvisere som blinker tilfeldig. Det er også mulig at CAN-bus feil oppstår som skyldes vibrasjoner som igjen forårsaker løse forbindelser på kretskortet. I mange tilfeller vil U1900 feilkode / Uxxx CAN-bus feilkode vises. I en annen artikkel om Ford Focus instrumentpaneel fremhevet vi historien bak U1900 / CAN-Bus feilkoden:

  • Ford Focus instrumentpanel U1900 feilkode

Renoveringsprosessen til instrumentpanelet

Overhalingsprosesse hos ACTRONICS inneholder en rekke trinn for å løse feilen på delen. Før en del blir renovert, vil det bli utført en mottakstest for å se hvilke feil som er funnet. Hvis feilen kan repareres, blir delen overhalt av en av våre spesialister! Etter renoveringenn vil vi utføre en såkalt end-of-line test for å se om delen fungerer som den skal igjen!

Reparere en Ford Kuga-klynge eller andre deler?

Ønsker du å få et instrumentpanel eller en annen del renovert av ACTRONICS? Du kan sende inn et bestillingsskjema raskt og enkelt på nettstedet vårt. ACTRONICS tilbyr renoveringsløsninger for forskjellige paneler som f.eks til Ford Focus II 2005-2010 eller Ford C-Max 2003-2010.

Ønsker du å få overhalt et produkt som ikke er tilgjengelig på nettstedet? Kontakt oss for å diskutere mulighetene.

Kundevurderinger