Fiat Talento 2015-2021

For å se priser, må du registere deg

Fiat Talento 2015-2021 - Reparasjon av Instrumentpanel
Ved å velge å overhale denne delen sparer du 1 kg i råvarer.

Vanligste problemer

  • Feilfunksjon-Display
  • Drivstoffmåler defekt
  • En eller flere LED -lamper lyser svakt.

Er ikke klagen din oppført? Vennligst kontakt vår kundeservice

Bestill fra lager og spar tid!

Enkelt og raskt: Bestill delen direkte fra lager. Det er pant på delen som du får tilbake så fort den defekte delen er mottatt og undersøkt av oss. Bestill før kl 1600 på arbeidsdager og du har delen innen kort tid hos deg.

Hvordan vi jobber

Vi overhaler den delen du har sendt. Prisene er eksklusive fraktkostnader og mva. Våre priser er kun for verksteder og forhandlere og ikke for private.

Renovering av Fiat Talento 2015-2021 instrumentpanel hos ACTRONICS

Om du tilfeldigvis har stående en Fiat Talento fra 2015 til og med 2021 i verkstedet med feil i instrumentpanelet, kan ACTRONICS tilby en spesialisert renoveringstjenest rettet mot typiske problemer. De vanligste er:

  • Defekt midtdisplay
  • Defekt tankmåler
  • Svak belysning

Dette instrumentet er montert i forskjellige versjoner av Fiat Talento, blant andre Fiat Talento 1.6 EcoJet, 1.6 MutiJet, 2.0 EcoJet og 2.0 MultiJet.

Renoveringsløsning for Fiat Talento kombiinstrument

Vi arbeider hardt for bærekraft og gjenbruk. Ved å velge renoveringstjenester fra ACTRONICS, bidrar du ikke bare til et bedre miljø, men profiterer av en betydelig prisfordel sammenlignet med å anskaffe ny del. Og ikke bare det! ACTRONICS har så stor tillit på kvaliteten til utførte renoveringer at vi gir 2 års garanti. På denne måten kan du som verksted tilby din kunde en rimelig og pålitelig løsning.

Bestill et oppdrag for Fiat Talento instrumentpanel

Lag enkelt og greit en komersiell konto eller logg inn på vår hjemmeside og før inn en ordre. Dra fordel av vår renoveringsservice, for stort sett returnerer vi den renoverte delen tilbake 48 timer etter ankomst. NB! Vi samarbeider utelukkende med bilverksteder og -forhandlere! Ønsker du mer informasjon eller hjelp, ta kontakt med oss via kontaktskjemaet på hjemmesiden. Våre produktspesialister står klare til å hjelpe.

Kundevurderinger