Fiat 500 2015- (TFT 7 inch)

For å se priser, må du registere deg

Fiat 500 2015- (TFT 7 inch) - Reparasjon av Instrumentpanel
Ved å velge å overhale denne delen sparer du 1 kg i råvarer.

Vanligste problemer

  • Total funksjonsfeil

Er ikke klagen din oppført? Vennligst kontakt vår kundeservice

Bestill fra lager og spar tid!

Enkelt og raskt: Bestill delen direkte fra lager. Det er pant på delen som du får tilbake så fort den defekte delen er mottatt og undersøkt av oss. Bestill før kl 1600 på arbeidsdager og du har delen innen kort tid hos deg.

Hvordan vi jobber

Vi overhaler den delen du har sendt. Prisene er eksklusive fraktkostnader og mva. Våre priser er kun for verksteder og forhandlere og ikke for private.

Reparasjon av Fiat 500 digitalt instrument med 7" TFT display

Ved å velge ACTRONICS profesjonelle renoveringstjendester kan du blåse nytt liv i instrumentet til Fiat 500 fra og med årsmodell 2015 med 7"TFT skjerm. Vår høykvalitets renoveringsløsning er spesielt utviklet for å ta hånd om de vanligste feilene i dette instrumentet og dermed for bedre kjøreopplevelsen.

Reparasjon av bortfall og upålitelig virkning

Har instrumentet i Fiat 500 problemer med at det tidvis slutter å virke og derfor er upålitelig? At ditt Fiat 500 instrumentet ikke starter opp eller har kommunikasjonsproblemer? ACTRONICS forstår frustrasjonene disse problemene gir og tilbyr en effektiv løsning.

Kommunikasjonsproblemer

Våre erfarne tekninkere renoverer Fiat 500 instrumentet med stor nøyaktighet. Ved bruk av avansert teknologi og kvalitetsdeler, gjenoppretter vi ikke bare virkemåten. Samtidig blir de vanligste problemene forebygget.

Bytte av LED-lamper for optimal lesbarhet

En av de vanligste feilene vi tar hånd om er defekte LED-lamper. Når disse ikke fungerer som de skal eller rett og slett slutter å virke, vil dette hindre lesbarheten. ACTRONICS bytter ut de defekte LED-lampene og sørger for at instrumente igjen er klart og tydelig slik at all informasjon er lett å se.

Utmerket kundeservie og rask reparasjon

Vår renoveringstjendeste omfatter også andre feil og mangler, som for eksempel bortfall. Vår kyndige teknikere finner fram til årsaken til problemet og sørger for en varig løsning slik man kan stole på at instrumentet er pålitelig. I tillegg tilbyr ACTRONICS en utmerket kundeservice og raske leveringstider. Vi har full forståelse for at din tid er dyrebar og vi jobber hardt for at det renoverte instrumentet returneres så raskt som mulig slik at din kunde ikke behøver å være for lenge uten bil.

Velg en renovering av instrumentet hos ACTRONICS og tilby dermed en problemfri kjøreopplevelse i Fiat 500! Gjenopprett funksjonaliteten, reparer start- og kommunikasjonsproblemer og bytt ut defekte LED-lamper utført av profesjonelle teknikere som kjenner til bilens unike trekk.

Kundevurderinger