Mini R55, R56, R57 2006-2014 FRM

For å se priser, må du registere deg

Mini R55, R56, R57 2006-2014 FRM - Reparasjon av Body Control Unit (BCM Modul)
Ved å velge å overhale denne delen sparer du 1 kg i råvarer.

Vanligste problemer

  • Belysnings problemer
  • Opplåsing av dører fungerer ikke
  • Problemer med blinklysene

Er ikke klagen din oppført? Vennligst kontakt vår kundeservice

Bestill fra lager og spar tid!

Enkelt og raskt: Bestill delen direkte fra lager. Det er pant på delen som du får tilbake så fort den defekte delen er mottatt og undersøkt av oss. Bestill før kl 1600 på arbeidsdager og du har delen innen kort tid hos deg.

Hvordan vi jobber

Vi overhaler den delen du har sendt. Prisene er eksklusive fraktkostnader og mva. Våre priser er kun for verksteder og forhandlere og ikke for private.

Mini Footwell Controle Module (FRM): Problemer og reparasjonsservice fra ACTRONICS

Leter du etter en løsning på problemer som har oppstått grunn av Mini Footwell Control Module (FRM)? Mellom 2006 og 2014 ble denne modulen brukt i Mini R55/R56/R57 og i Mini Countryman R60. En defekt i denne delen kan føre til diverse kjedelige problemer, som for eksempel at sentrallåsen slutter å virke. I tillegg kan det oppstå problemer med belysning, blant annet skiltlys, baklys, nærlys, parklys og blinklys. En annen kjent feil er at elektriske vinduer foran og/eller bak slutter å fungere.

Mini Footwell Control Module (FRM) feilkoder

Dessuten kan følgende feilkoder aktiveres som følge av en defekt i modulen:

  • A3B4 - Message Error (Lighting State, 0x21A), Receiver Instrument Panel, Transmitter Footwell Module
  • A3C1 - Message Error (Lighting State, 0x4F0), Receiver Instrument Panel, Transmitter Footwell Module
  • A559 - Instrument Cluster Power Supply Has Been Switched Off (Closed-circuit Current Cutoff Relay)
  • 9CBB - Short-Circuit Fault
  • 9CBC - FRM: Short-Circuit Fault

Det er viktig å understreke at de ovennevnte problemene og feilkoder ofte forekommer ved en feil i Mini Footwell Control Module og at problemene ofte oppstår ved bytte av batteri eller når batterispenningen har vært for lav. Ser du en av disse feilkodene tyder det høyst sannsynnlig på et problem i FRM og ACTRONICS kan hjelpe på problemet med vår renoveringsløsning.

La den defekte FRM-modulen renoveres av ACTRONICS

ACTRONICS har altså, som B2B renoveringsparter for bilbedrifter, utviklet en pålitelig renoveringsløsning for å ta hånd og løse funksjonsfeil i FRM. Ved en renovering av originaldelen er det ikke nødvendig å lære den inn på nytt. Dette sparer tid og krefter. I tillegg får hver kunde 2 års garanti på utført arbeid, noe som gir deg trygghet etter overhalingen.

ACTRONICS er kjent for sine høyverdige renoveringstjenester og evnen til å reparere komplekse elektroniske moduler. Med vår ekspertise og erfaring sørger vi for en bærekraftig reparasjonsløsning for Mini Footwell Control Module (FRM). Som B2B-partner jobber vi sammen med bilbransjen for å gi sluttkundene et problemfritt og kostnadseffektivt alternativ til å bytte ut delen.

Om du har problemer med Mini Footwell Control Module eller FRM, stol da på ACTRONICS for en pålitelig renoveringsløsning. Ta kontakt med oss allerede i dag eller start opp renoveringsoppdrag på hjemmesiden!

Kundevurderinger