ATE MK70 ABS styreenheter

Vanligste problemer

  • Diverse feil på CAN-bus
  • Diverse feilmeldinger om hjulsensor
  • Funksjonsfeil - oljepumpe
  • Ingen kommunikasjon med ABS styreenheten

Hvordan vi jobber

Vi overhaler den delen du har sendt. Prisene er eksklusive fraktkostnader og mva. Våre priser er kun for verksteder og forhandlere og ikke for private.

Ekspert på overhaling
15+ års erfaring
24 måneder garanti
Komplett kvalitativ alternativ
Teknisk support
Gunstig pris

Kundevurdering

Dette sier andre om oss

ATE MK70 Reparasjon

ATE MK70 (Continental / Teves MK 70 )  er en videreutvikling av ATE MK60. ATE MK70 finnes i forskjellige bilmerker og -typer: Audi. Fiat, Ford, Mazda, Suzuki og mange andre bilmerker. De fleste ATE MK70-feilene kan spores tilbake til feil i hjulsensoren og kommunikasjon med ABS enheten. 

Renovering av ABS-pumpe og andre komponenter

ABS-styreenhet består av tre komponenter pumpemotoren, HCU ( Hydraulisk styringsenhet) og ECU (elektronisk styringsenhet). Disse tre komponentene sikrer at ABS-enheten kan fungere optimalt.
Ønsker du bare å ha ABS-pumpen eller andre komponenter, slik som ECU, renovert?  Actronics aksepterer bare hele ABS-enheter, fordi personlig erfaring viser at andre komponenter også kan bli defekte.

Mulige defekter og feilkoder ATE MK70

Mange klager som oppstår med ATE MK70 er relatert til feil med hjulsensor og kommunikasjon med ABS-enheten.  Klagene kan ikke henvises tilbake til en merke eller type bil. Feilene med hjulsensorene har ofte å gjøre med en defekt komponent  på kretskortet. Signalet som kreves for at sensorene skal fungere ordentlig, kan ikke behandles ved hjelp av defekte prosessorer. 
Klager vedrørende kommunikasjon med ECU er ofte relatert til CAN-nettverket. Disse problemene kan løses ved å erstatte prosessorer til ATE MK70. 
ATE MK70 kan generere følgende feilkoder:

  • Ingen kommunikasjon mulig med ABS ECU

  • Diverse feil i CAN-bus;

  • Diverse feil på hjulsensorer;

  • Feil på pumpemotor;

Vil du vite mer om teknikken, defektene og renoveringsprosessen? Les gjerne ATE MK70 kunnskapsartikkelen.

La ABS enhet bli renovert av Actronics?

Vil du ha en ATE MK70 eller en annen ABS-styreenhet bli renovert? Via vår hjemmeside kan du raskt og enkelt sende inn en renoverings forespørsel. Actronics har en omfattende  utvalg av ABS enheter fra kjente merker og modeller som:  ATE MK61 og Bosch 5.7.
Vi du ha en produkt renovert som ikke er funnet på nettsiden? Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere mulighetene.

OEM-nummer