Renault DF002 feilkode. Betydning og løsning

Siemens Sirius 34 - Motorstyreenheter
Siemens Sirius 34

Motorstyreenheter

For å se priser, må du registere deg

DF002 er en feilkode som på Renault-kjøretøy kan angi forskjellige problemer, men som oftest peker den mot en intern elektronisk defekt i temperatursensorkretsen. I denne artikkelen retter vi oss spesifikt mot denne funksjonsfeilen, Problemet blir som regel identifiseret på følgende biler med bensinmotorer:

Relevante Renault-modeller

Symptomer ved Renault feilkode DF002

Det mest fremtredene symptomet i forbindelse med denne feilkoden er manglende styring av gasspjeld og injektorer. Dette kan resultere i at bilen går i nødmodus, lite eller ingen respons på gasspedalen over et visst turtall eller at bilen nekter å starte. En følge er at kontrollampa for motorstyring begynner å lyse. Feilkode DF002 blir ofte lest ut i kombinasjon med Renault feilkodene DF058 (Lambdasonde) og DF254 (gasspjeld).

Råd til løsning av denne feilkoden

Før først ut basistester for å kontrollere om ledningsnett, kontakter osv. er i orden. Kontroller også om ikke problemet blir forårsakt av en defekt i gasspjeldhuset. Hvis alt dette er i orden, er sjansen stor for at feilen har oppstått på grunn av en defekt styreenhet, nærmere bestemt Siemens Sirius 34 ECU. Denne styreenheten kan forårsake diverse feil. Disse er beskrevet på produktsiden til Sirius 34 ECU'en. Fordi vi renoverer originaldeler, er det ingen problemer med tilgjengelighet, i motsetning til fabrikksnye deler som etterhvert blir utfasert. En tilleggsfordel er at den ikke trenger å læres inn på nytt. Til slutt blir delens virkemåte kontrollert i en simulasjon for å garantere (vi gir to års garanti!) sluttresultatet. Har du fler spørsmål eller vil du komme i kontakt med en av våre spesialister? Send oss en e-post eller ring oss gjerne, vi er klare til å hjelpe.