Løsning for Suzuki C1061 / C1062 DTC-feilkoder – pumpemotorkrets

ATE MK61 - ABS styreenheter
ATE MK61

ABS styreenheter

For å se priser, må du registere deg

Suzuki-feilkoder C1061 og C1062 indikerer problemer med pumpemotoren, en viktig del av ABS-systemet. Disse kodene kan oppdages individuelt eller sammen og kan være vanlige på modeller som Suzuki Alto GF (2009-2014) og Suzuki Grand Vitara JT (2005-2015).

Symptomer på C1061 og C1062 feilkoder

Disse feilkodene aktiverer ABS-varsellampen i Suzuki, og varsler sjåførene om en potensiell defekt i ABS-systemet.

Årsaker til DTC-feilkodene

Den vanligste årsaken til disse feilkodene er en defekt pumpemotor. Pumpemotoren, sammen med ABS ECU og hydraulikkblokken, gir en kontinuerlig pumpebevegelse til bremsekaliprene, og forhindrer at hjulene låser seg under bremsing.

Råd for løsning av C1061 og C1062 hos Suzuki Alto eller Suzuki Grand Vitara

For å effektivt løse denne feilen tilbyr ACTRONICS en overhalingstjeneste for ABS-systemet. Ved å bruke våre tjenester kan du få reparert ditt ABS-system med en effektiv løsning. Du kan sende den defekte delen til oss via vårt enkle online bestillingsskjema. Våre spesialister vil teste delen grundig, erstatte defekte eller svake komponenter og deretter returnere den pent pakket og Plug & Play til verkstedet ditt, alt innen to virkedager etter at den er mottatt og med to års garanti på utført arbeid.

Noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss!

Vår tekniske helpdesk er klar til å svare på alle spørsmål og hjelpe deg videre. Kontakt oss i dag for en rask og pålitelig løsning på dine ABS-problemer.