Løsning for Fiat P0352 Feilkode: Styring av coiler mangler / Motoren går ikke på alle sylindre

Magneti Marelli IAW 59F / 59M / 5AF / 5AM - Motorstyreenheter
Magneti Marelli IAW 59F / 59M / 5AF / 5AM

Motorstyreenheter

For å se priser, må du registere deg

Betydning Fiat P0352 feilkode

OBD-II feilkoden P0352, som kan leses på forskjellige modeller av den tidligere FIAT SpA Group, står for "Tenningsspole B primær/sekundær, avbrudd/jord kort sylinder 2". I denne artikkelen fokuserer vi på modeller utstyrt med en 1,2 liters 8V bensinmotor som ble tatt i bruk fra 2000 og utover. Denne motoren finnes i følgende modeller:

Symptomer på Fiat P0352 feilkode

Så snart denne feilkoden er lagret, vil i mange tilfeller motorens feillampe tennes. Hvis dette ikke er tilfelle, vil sjåføren snart legge merke til en uregelmessig gange i motoren som kanskje ikke går på alle sylindre. Styringen av coiler kan også mangle.

Råd om Fiat P0352 feilkode

Hvis du støter på feilkoden P0352 i kombinasjon med styringsproblemer med coiler eller problemer med tenningskontrollen til 1,2 liters Fiat-motoren fra begynnelsen av dette århundret, er det en god sjanse for at ECUen er defekt. Dette gjelder Magneti Marelli IAW 59F ECU. Hver enhet har 2 tenningsdrivere, hvor hver driver kontrollerer en tennspole som gir tenning for 2 sylindre (DIS tenning). I noen tilfeller leses denne feilkoden sammen med OBD-II-koden P0351. ECU er ofte montert på motoren, for eksempel i Fiat Punto. Gitt varmen og vibrasjonene, er ikke dette en ideell posisjon. På Seicento er IAW 59F ECU montert på venstre chassisben.

ACTRONICS har utviklet en revisjonsløsning for dette vanlige problemet som kan løse denne feilen. Gå til Magneti Marelli IAW 59F-produktsiden og legg inn en renoveringsbestilling. Vi gjør resten! Du kan til og med velge at vi henter delen fra ditt bilfirma. Når vi mottar delen, begynner produktspesialistene våre testprosessen for å simulere feilen. Hvis vi kan gjenskape feilen i delen, vil vi jobbe med å reparere delen. I de fleste tilfeller har delen blitt testet og overhalt innen to virkedager etter mottak og deretter returnert til deg. Selvfølgelig Plug & Play og med 2 års garanti. Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte oss!